Διαμορφωμένου Ημιτόνου

Διαμορφωμένου Ημιτόνου

Διαμορφωμένου Ημιτόνου :

Θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να είστε φιλικοί προς το περιβάλλον; Η εγκατάσταση ενός ηλιακού συστήματος ολόκληρου του σπιτιού είναι ένας τρόπος για να επιτευχθούν και τα δύο!

Με τη συνεχώς αυξανόμενη χρήση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, τα ηλιακά πάνελ είναι πιο δημοφιλή από ποτέ. Αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσει τον καλύτερο φορτιστή inverter για αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα για το σπίτι σας.

Διαμορφωμένου Ημιτόνου, τιμές, προσφορές, αγορά, κόστος
Διαμορφωμένου Ημιτόνου, τιμές, προσφορές, αγορά, κόστος

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα inverter.

Τι είναι ένα αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα με inverter;

Ένα αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα μετατροπέα, γνωστό και ως ISPS, είναι ένας τύπος συστήματος ηλιακής ενέργειας που χρησιμοποιεί έναν μετατροπέα για να μετατρέπει την ισχύ συνεχούς ρεύματος από τα ηλιακά πάνελ σε εναλλασσόμενο ρεύμα. Αυτός ο τύπος συστήματος χρησιμοποιείται συχνά σε εφαρμογές εκτός δικτύου, όπου δεν υπάρχει πρόσβαση στο δίκτυο. Τα συστήματα ISPS γίνονται επίσης όλο και πιο δημοφιλή σε εφαρμογές εντός του δικτύου, καθώς προσφέρουν έναν πιο αποτελεσματικό και αξιόπιστο τρόπο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

Τι είναι ένας φορτιστής inverter ;.

Ο φορτιστής inverter είναι ένας τύπος φορτιστή που συνδυάζει τις λειτουργίες ενός μετατροπέα και ενός φορτιστή μπαταρίας.

Πώς να μάθετε εάν χρειάζεστε ένα αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα inverter

Εάν σκέφτεστε να εγκαταστήσετε ένα φωτοβολταϊκό (ΦΒ) σύστημα στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, ίσως αναρωτιέστε αν χρειάζεστε ένα αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα inverter. Ακολουθεί μια γρήγορη σύνοψη των όσων πρέπει να γνωρίζετε.

  • Πρώτον, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε πώς λειτουργούν τα φωτοβολταϊκά συστήματα. Τα φωτοβολταϊκά πάνελ μετατρέπουν το ηλιακό φως σε ηλεκτρισμό συνεχούς ρεύματος (DC). Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ηλεκτρική ενέργεια για την τροφοδοσία του σπιτιού ή της επιχείρησής σας, πρέπει να μετατραπεί σε ηλεκτρική ενέργεια εναλλασσόμενου ρεύματος (AC) χρησιμοποιώντας έναν μετατροπέα.
  • Εάν πρόκειται να τροφοδοτήσετε μόνο μερικές μικρές συσκευές με το φωτοβολταϊκό σας σύστημα, μπορεί να μην χρειάζεστε αυτόνομο σύστημα μετατροπέα. Ωστόσο, εάν σκοπεύετε να τροφοδοτήσετε ολόκληρο το σπίτι ή την επιχείρησή σας με ηλιακή ενέργεια, θα χρειαστείτε ένα μεγαλύτερο αυτόνομο σύστημα μετατροπέα.
Είμαι επιλέξιμος για κρατικές εκπτώσεις;
Η πρώτη ερώτηση που πρέπει να κάνετε κατά την εγκατάσταση ενός νέου ηλιακού συστήματος για ολόκληρο το σπίτι είναι εάν δικαιούστε κρατικές εκπτώσεις ή όχι. Αυτές οι εκπτώσεις μπορούν να συμβάλουν στην αντιστάθμιση του κόστους εγκατάστασης,
καθιστώντας την πιο προσιτή. Υπάρχουν μερικά διαφορετικά προγράμματα που προσφέρουν εκπτώσεις, οπότε φροντίστε να κάνετε την έρευνά σας για να δείτε εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις.
Πόσα χρήματα θα μπορούσα να εξοικονομήσω με ένα συνδεδεμένο ηλιακό σύστημα αντιστροφέα δικτύου;.

Το ποσό που εξοικονομείτε κάθε χρόνο εξαρτάται από το πόσο ήλιο έχει το σπίτι σας τους καλοκαιρινούς και χειμερινούς μήνες. Θα πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη πόσο ακριβώς είναι το ρεύμα σας. Κατά μέσο όρο, το κόστος των λογαριασμών ηλεκτρικής ενέργειας του μέσου ιδιοκτήτη σπιτιού μπορεί να μειωθεί κατά 20% ή περισσότερο κάθε μήνα με ένα σύστημα ηλιακής ενέργειας συνδεδεμένο με το μετατροπέων.

Συμπεράσματα :

 

Τα αυτόνομα συστήματα inverter είναι σχεδιασμένα για φωτοβολταϊκά συστήματα που δεν είναι συνδεδεμένα στο δίκτυο. Εάν το φωτοβολταϊκό σας σύστημα είναι συνδεδεμένο στο δίκτυο, δεν θα χρειαστείτε αυτόνομο σύστημα μετατροπέα.

Ένα από τα σπουδαία πράγματα για την ύπαρξη ενός αυτόνομου φωτοβολταϊκού συστήματος μετατροπέα είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ισχύ που παράγει για διάφορα πράγματα. Ακολουθούν μερικά μόνο παραδείγματα:

-Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ρεύμα για να λειτουργήσετε όλες τις συσκευές του σπιτιού σας, συμπεριλαμβανομένου του κλιματιστικού, του ψυγείου και του πλυντηρίου σας.

-Μπορείτε να πουλήσετε την πλεονάζουσα ενέργεια που παράγει το σύστημά σας πίσω στο δίκτυο.

-Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ρεύμα για να φορτίσετε ηλεκτρικά οχήματα.

-Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ισχύ για την εκτέλεση συστημάτων φωτισμού και ασφάλειας εξωτερικού χώρου.

Στο eshop μας θα βρείτε όλες τις προσφορές και τις πληροφορίες για όλους τους μετατροπείς-inverter που διαθέτουμε. Δείτε εδώ για inverter διαμορφωμένου ημιτόνου.

Πληροφορίες Διαμορφωμένου Ημιτόνου - Photovoltaic-Energy-Greece,Διαμορφωμένου Ημιτόνου, ποιον να επιλέξετε, εξοικονόμηση χρημάτων,inverter-μετατροπείς, για Φ/Β συστήματα, αγορά, τιμές

Πληροφορίες Διαμορφωμένου Ημιτόνου - Photovoltaic-Energy-Greece

Πληροφορίες Διαμορφωμένου Ημιτόνου, ποιον να επιλέξετε, εξοικονόμηση χρημάτων,inverter-μετατροπείς, για Φ/Β συστήματα, αγορά, τιμές