ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ BAE

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ BAE

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ BAE :

Θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να είστε φιλικοί προς το περιβάλλον; Η εγκατάσταση ενός ηλιακού συστήματος ολόκληρου του σπιτιού είναι ένας τρόπος για να επιτευχθούν και τα δύο.
ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ BAE, τιμές, προσφορές, αγορά, κόστος
ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ BAE, τιμές, προσφορές, αγορά, κόστος
Tι είναι μια ηλιακή μπαταρία ενός φωτοβολταικού.

Οι ηλιακές μπαταρίες είναι συνήθως μπαταρίες μολύβδου-οξέος. Οι μπαταρίες μολύβδου-οξέος αποτελούνται από μόλυβδο και οξύ, τα οποία αντιδρούν για να δημιουργήσουν ηλεκτρισμό. Οι μπαταρίες μολύβδου-οξέος είναι γενικά πολύ αξιόπιστες και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Ωστόσο, απαιτούν κάποια συντήρηση, όπως η προσθήκη νερού στην μπαταρία κάθε λίγους μήνες.

Οι μπαταρίες ηλιακού βαθέως κύκλου αποτελούν σημαντικό μέρος της βιομηχανίας ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Παρέχουν έναν αξιόπιστο τρόπο αποθήκευσης ενέργειας που συλλέγεται από ηλιακούς συλλέκτες, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί αργότερα. Οι ηλιακές μπαταρίες είναι μπαταρίες βαθιού κύκλου, που σημαίνει ότι μπορούν να αποφορτιστούν και να επαναφορτιστούν πολλές φορές χωρίς να καταστρέψουν την μπαταρία.

Μια ηλιακή μπαταρία ήμιβαθιάς εκφόρτισης  είναι μια μπαταρία συνεχούς ρεύματος με τάση ανοιχτού κυκλώματος τουλάχιστον 2 φορές υψηλότερη από την ονομαστική τάση.

Τι μέγεθος μπαταρίας χρειάζεστε;

Το μέγεθος της μπαταρίας που χρειάζεστε θα εξαρτηθεί από τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Εάν χρησιμοποιείτε την μπαταρία μόνο για περιστασιακή χρήση, όπως για τροφοδοσία φώτων ή μικρών ηλεκτρονικών συσκευών, τότε μπορεί να αρκεί μια μικρότερη μπαταρία. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε την μπαταρία για πιο απαιτητικές εφαρμογές, όπως για την τροφοδοσία ενός σπιτιού ή ενός γραφείου, τότε μπορεί να είναι απαραίτητη μια μεγαλύτερη μπαταρία.

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ BAE :

Από το 1899 η BAE Batterien GmbH (BAE) κατασκευάζει μπαταρίες υψηλής ακεραιότητας στο Βερολίνο της Γερμανίας. Η BAE θέτει τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας για όλα τα προϊόντα της και έχει εξαιρετική παγκόσμια φήμη για την αξιοπιστία της.

Η BAE Batteries USA (BAE USA) είναι ο αποκλειστικός διανομέας της BAE στις ΗΠΑ. Οι μπαταρίες κατασκευάζονται στο Βερολίνο της Γερμανίας και έχουν εξαιρετική παγκόσμια φήμη για την ποιότητα. Η BAE είναι ανεξάρτητος παραγωγός βιομηχανικών μπαταριών με:

• 100+ χρόνια παράδοση στην κατασκευή μπαταριών μολύβδου-οξέος
• Σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής που χρησιμοποιούν διαδικασίες αιχμής
• Υψηλά πρότυπα ποιότητας
• Δέσμευση στην προστασία του περιβάλλοντος και προσεκτική διαχείριση των πόρων

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά μιας ημιβαθιάς εκφόρτισης ς μπαταρίας;

Όσον αφορά τις μπαταρίες, υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι και επιλογές στην αγορά. Αν ψάχνετε για μια ημιβαθιάς εκφόρτισης  μπαταρία, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ποια χαρακτηριστικά πρέπει να αναζητήσετε για να επιλέξετε την καλύτερη για τις ανάγκες σας.

Εδώ είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να αναζητήσετε σε μια ημιβαθιάς εκφόρτισης  μπαταρία:

  • Χωρητικότητα: Η χωρητικότητα μιας μπαταρίας μετριέται σε Αμπερώρες (Ah). Αυτή είναι η ποσότητα ενέργειας που μπορεί να αποθηκεύσει η μπαταρία. Μια υψηλότερη βαθμολογία Ah σημαίνει ότι η μπαταρία μπορεί να αποθηκεύσει περισσότερη ισχύ, η οποία είναι ιδανική για εφαρμογές που απαιτούν πολλή ισχύ, όπως τα RV και τα σκάφη.
  • Τάση: Η τάση μιας μπαταρίας μετριέται σε βολτ (V). Μια υψηλότερη τάση σημαίνει ότι η μπαταρία μπορεί να παρέχει περισσότερη ισχύ. Μια ημιβαθιάς εκφόρτισης μπαταρία έχει συνήθως τάση 12 V.
  • Βάθος εκφόρτισης: Το βάθος εκφόρτισης (DOD) αναφέρεται στο πόση ενέργεια που είναι αποθηκευμένη στην μπαταρία μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν χρειαστεί να επαναφορτιστεί.
Συμπεράσματα.
Όι μπαταρίες αποθηκεύουν την ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται από τους ηλιακούς σας συλλέκτες, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν ο ήλιος δεν λάμπει. Όι μπαταρίες βαθέως κύκλου είναι ο καλύτερος τύπος μπαταρίας για χρήση σε ηλιακό
σύστημα εκτός δικτύου, καθώς μπορούν να αποφορτιστούν και να επαναφορτιστούν πολλές φορές χωρίς να καταστραφούν.

Οι μπαταρίες ηλιακού ημιβαθέως κύκλου είναι πιο ακριβές από τις κανονικές μπαταρίες, αλλά προσφέρουν μια σειρά από πλεονεκτήματα που τις κάνουν να αξίζουν την επένδυση. Αν ψάχνετε για μια μπαταρία για χρήση με τους ηλιακούς σας συλλέκτες, μια μπαταρία ημιβαθέως κύκλου ηλιακού είναι ο καλύτερος τρόπος.

Για κάθε περαιτέρω πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας ή δείτε στο eshop μας όλες τις προσφορές σε μπαταρίες και επιλέξτε αυτή που ταιριάζει στο δικό σας Φ/Β σύστημα.

Πληροφορίες ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ BAE - Photovoltaic-Energy-Greece,ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ BAE, τι να αγοράσετε, διάρκεια ζωής μπαταρίας, τα πλεονεκτήματά τους,για φωτοβολταικά, ηλιακές μπαταρίες,αγορά,κόστος

Πληροφορίες ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ BAE - Photovoltaic-Energy-Greece

Πληροφορίες ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ BAE, τι να αγοράσετε, διάρκεια ζωής μπαταρίας, τα πλεονεκτήματά τους,για φωτοβολταικά, ηλιακές μπαταρίες,αγορά,κόστος