ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ Sunlight

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ Sunlight

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ Sunlight :

Οι ηλιακές μπαταρίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορες εφαρμογές, όπως εφεδρική ισχύς για σπίτια και επιχειρήσεις, τροφοδοσία ηλεκτρικών οχημάτων και αποθήκευση ενέργειας για χρήση σε διακοπές ρεύματος. Οι ηλιακές μπαταρίες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με άλλες ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, όπως ια ανεμογεννήτριες ή υδροηλεκτρικά φράγματα.

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ Sunlight, τιμές, προσφορές, αγορά, κόστος
ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ Sunlight, τιμές, προσφορές, αγορά, κόστος

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ Sunlight

Οι μπαταρίες Sunlight  αποτελούν τη καλύτερη επιλογή μπαταρίας για φωτοβολταικά και σε σχέση με την ποιότητα και την τιμή τους. Η Sunlight Group  είναι μία από τις πιο πρωτοπόρες εταιρείες στην παγκόσμια παραγωγή βιομηχανικών μπαταριών και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας. Πραγματοποιεί εξαγωγές σε 100 χώρες και διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις κι εργοστάσια σε ΕλλάδαΙταλία και ΗΠΑ. Η εταιρία έχει πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας στο λίθιο και αποτελείται μια κορυφαία ομάδα R&D, η Sunlight εστιάζει στην κατασκευεί προιόντων φιλικών στην ενέργεια με έμφαση στο λίθιο.

Χωρητικότητα

Η χωρητικότητα αποθήκευσης αναφέρεται στη συνολική ποσότητα ενέργειας που μπορεί να αποθηκεύσει η ηλιακή μπαταρία σας, και η ωφέλιμη χωρητικότητα σημαίνει το ποσό που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος, το οποίο συνήθως υπολογίζεται από το βάθος εκφόρτισης (DoD).

Το μέγεθος της χωρητικότητας αποθήκευσης και της χρησιμοποιήσιμης χωρητικότητας, που μετράται σε κιλοβατώρες (kWh) , επηρεάζει άμεσα το κόστος του συστήματος αποθήκευσης της ηλιακής μπαταρίας σας. Μεγαλύτερη χωρητικότητα σημαίνει ότι μπορεί να αποθηκεύσει περισσότερη ενέργεια και να υποστηρίξει μια μεγαλύτερη περιοχή, επομένως, θα έχει ως αποτέλεσμα υψηλότερη τιμή.

Πόσο διαρκεί ένα κύτταρο gel στον ήλιο;

Οι κυψέλες γέλης, επίσης γνωστές ως μπαταρίες ηλιακού βαθιού κύκλου, είναι ένας τύπος μπαταρίας που χρησιμοποιείται συχνά σε συστήματα ηλιακής ενέργειας. Οι κυψέλες γέλης κατασκευάζονται με ένα παχύ τζελ που περιβάλλει τις πλάκες μολύβδου στο εσωτερικό της μπαταρίας. Αυτό το τζελ βοηθά στο να μην κινούνται οι πλάκες μολύβδου και κάνει την μπαταρία ασφαλέστερη στη χρήση.

Σε αντίθεση με άλλες μπαταρίες, οι σφραγισμένες μπαταρίες gel δεν έχουν εξαεριστήρες και δεν απελευθερώνουν αέρια. Εξαιτίας αυτού, ο εξαερισμός δεν είναι σημαντικός και αυτές οι μπαταρίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εσωτερικούς χώρους χωρίς κινδύνους. Το πλεονέκτημα αυτού είναι ότι η μπαταρία θα έχει μια πιο σταθερή θερμοκρασία σε εσωτερικούς χώρους, οδηγώντας σε αύξηση της συντήρησης, και ως εκ τούτου λειτουργεί καλύτερα από τον πλημμυρισμένο τύπο .

Συνολικά, οι κυψέλες gel είναι μια εξαιρετική επιλογή για συστήματα ηλιακής ενέργειας. Έχουν σχεδιαστεί για να διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά πρέπει να συντηρούνται σωστά για να φτάσουν στην πλήρη διάρκεια ζωής τους.

Σε σύγκριση με τις μπαταρίες μολύβδου-οξέος, οι μπαταρίες ιόντων λιθίου μπορούν να χειριστούν ένα μεγαλύτερο εύρος αλλαγών θερμοκρασίας και να διαθέτουν υψηλότερο επίπεδο ανοχής εάν αποφορτιστούν ακατάλληλα.

Συμπεράσματα :

Οι μπαταρίες ηλιακού βαθέως κύκλου έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τις κανονικές μπαταρίες και μπορούν να αποφορτιστούν και να επαναφορτιστούν περισσότερες φορές χωρίς απώλεια χωρητικότητας. Έχουν επίσης υψηλότερη ανοχή σε ακραίες θερμοκρασίες, καθιστώντας τα ιδανικά για χρήση σε ζεστά κλίματα.

Αν ψάχνετε για μια μπαταρία για χρήση με τους ηλιακούς σας συλλέκτες, μια μπαταρία βαθέως κύκλου ηλιακού είναι ο καλύτερος τρόπος. Διότι το βασικό τους πλεονέκτημα είναι ότι οιμπαταρίες αυτές είναι πιο φιλικές προς το περιβάλλον, αφού δεν παράγουν εκπομπές. Είναι επίσης πιο αποδοτικά, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να αποθηκεύουν περισσότερη ενέργεια και συσκευές ισχύος για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους.

Στο eshop μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από μπαταρίες της Sunlight για  φωτοβολταϊκά και τις προσφέρει στις καλύτερες τιμές με άμεση διαθεσιμότητα.

Πληροφορίες ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ Sunlight - Photovoltaic-Energy-Greece,ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ Sunlight, 2V μπαταρίες, συντήρηση, τα πλεονεκτήματά τους, μπαταρίες gel, τι χωρητικότητα έχουν, αγορά, κόστος

Πληροφορίες ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ Sunlight - Photovoltaic-Energy-Greece

Πληροφορίες ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ Sunlight, 2V μπαταρίες, συντήρηση, τα πλεονεκτήματά τους, μπαταρίες gel, τι χωρητικότητα έχουν, αγορά, κόστος