ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ BAE

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ BAE

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ BAE :

Οι μπαταρίες αποθηκεύουν την ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται από τους ηλιακούς σας συλλέκτες, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν ο ήλιος δεν λάμπει. Οι μπαταρίες βαθέως κύκλου είναι ο καλύτερος τύπος μπαταρίας για χρήση σε ηλιακό σύστημα εκτός δικτύου, καθώς μπορούν να αποφορτιστούν και να επαναφορτιστούν πολλές φορές χωρίς να καταστραφούν.

Τι είναι μια μπαταρία ηλιακού βαθέως κύκλου;

Μια μπαταρία ηλιακού βαθέως κύκλου είναι ένας τύπος μπαταρίας που έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση με ηλιακούς συλλέκτες. Οι ηλιακές μπαταρίες χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση της ενέργειας που συλλέγεται από τα ηλιακά πάνελ, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί αργότερα. Οι ηλιακές μπαταρίες είναι μπαταρίες βαθιού κύκλου, που σημαίνει ότι μπορούν να αποφορτιστούν και να επαναφορτιστούν πολλές φορές χωρίς να καταστρέψουν την μπαταρία.

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ BAE, προσφορές, τιμές, αγορά, κόστος
ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ BAE, προσφορές, τιμές, αγορά, κόστος
Γιατί χρειάζεστε μια ηλιακή μπαταρία βαθέως κύκλου στο Φ/Β μας σύστημα;

Μια μπαταρία ηλιακού βαθέως κύκλου είναι μια μπαταρία που έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση με ηλιακούς συλλέκτες. Οι ηλιακοί συλλέκτες παράγουν ηλεκτρισμό συνεχούς ρεύματος, ο οποίος πρέπει να μετατραπεί σε εναλλασσόμενο ρεύμα για να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι σας. Μια ηλιακή μπαταρία βαθέως κύκλου μπορεί να αποθηκεύσει αυτό το ηλεκτρικό ρεύμα συνεχούς ρεύματος και στη συνέχεια να το μετατρέψει σε εναλλασσόμενο ρεύμα όταν το χρειάζεστε.

Πως μετράμε την χωρητικότητα μιας μπαταρίας Φ/Β συστήματος;

Οι ηλιακές μπαταρίες βαθμολογούνται με βάση τη χωρητικότητά τους, η οποία μετράται σε αμπ-ώρες (Ah). Η χωρητικότητα μιας μπαταρίας καθορίζει πόση ενέργεια μπορεί να αποθηκεύσει. Μια μπαταρία με μεγαλύτερη χωρητικότητα θα μπορεί να αποθηκεύσει περισσότερη ενέργεια και θα διαρκέσει περισσότερο από μια μπαταρία με μικρότερη χωρητικότητα.

Τι μέγεθος μπαταρίας χρειάζεστε στο σύστημα σας και από τι εξαρτάται το μέγεθος της;

Το μέγεθος της μπαταρίας που χρειάζεστε θα εξαρτηθεί από τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Εάν χρησιμοποιείτε την μπαταρία μόνο για περιστασιακή χρήση, όπως για τροφοδοσία φώτων ή μικρών ηλεκτρονικών συσκευών, τότε μπορεί να αρκεί μια μικρότερη μπαταρία. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε την μπαταρία για πιο απαιτητικές εφαρμογές, όπως για την τροφοδοσία ενός σπιτιού ή ενός γραφείου, τότε μπορεί να είναι απαραίτητη μια μεγαλύτερη μπαταρία.

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ BAE :

Από το 1899 η BAE Batterien GmbH (BAE) κατασκευάζει μπαταρίες υψηλής ακεραιότητας στο Βερολίνο της Γερμανίας. Σύμφωνα και με τους αγοραστές η εταιρία BAE θέτει τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας για όλα τα προϊόντα της και έχει εξαιρετική παγκόσμια φήμη σχετικά με την αξιοπιστία της.

Η BAE Batteries USA (BAE USA) είναι ο αποκλειστικός διανομέας της BAE στις ΗΠΑ. Οι μπαταρίες κατασκευάζονται στο Βερολίνο της Γερμανίας και έχουν εξαιρετική παγκόσμια φήμη για την ποιότητα. Η BAE είναι ανεξάρτητος παραγωγός βιομηχανικών μπαταριών με:

• 100+ χρόνια παράδοση στην κατασκευή μπαταριών μολύβδου-οξέος
• Σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής που χρησιμοποιούν διαδικασίες αιχμής
• Υψηλά πρότυπα ποιότητας
• Δέσμευση στην προστασία του περιβάλλοντος και προσεκτική διαχείριση των πόρων

Διατηρήστε τις μπαταρίες σας σε λειτουργία για χρόνια.

Οι μπαταρίες στα ηλιακά πάνελ πρέπει να συντηρούνται και να παρακολουθούνται για να μπορούν να είναι αξιοποιήσιμες και να μην χάνετε απότην παραγωγή της ενέργειάς σας. Εάν οι μπαταρίες σας είναι αποθηκευμένες σε τοποθεσία με ακραίες θερμοκρασίες, αποφύγετε το επάνω επίπεδο των ραφιών μπαταριών σας. Θα πρέπει επίσης να φροντίσετε να έχετε μια καθαρή και στεγνή επιφάνεια για εγκατάσταση.

Επιπροσθέτως, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε έναν ποιοτικό φορτιστή μπαταρίας, επειδή αυτοί οι φορτιστές μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία του ηλιακού σας συστήματος από υπερτάσεις ρεύματος ή αιχμές από κοντινούς κεραυνούς. Προστατέψτε τις μπαταρίες σε μέρη με ακραίες θερμοκρασίες. Για παράδειγμα κρατήστε τις μακρυά από συνθήκες συνεχούς έντονου κρύου.

Συμπεράσματα :

Οι μπαταρίες ηλιακού βαθέως κύκλου μπορεί να είναι στην αγορά πιο ακριβές από τις κανονικές μπαταρίες, αλλά προσφέρουν μια σειρά από πλεονεκτήματα που τις κάνουν να αξίζουν την επένδυση. Αν ψάχνετε για μια μπαταρία για χρήση με τους ηλιακούς σας συλλέκτες, μια μπαταρία βαθέως κύκλου ηλιακού είναι ο καλύτερος τρόπος.

Στο eshop μας, διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε μπαταρίες Φ/Β συστημάτων που θα σας διασφαλίσουν αξιοπιστία στην παραγωγή της ενέργειάς σας.

Πληροφορίες ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ BAE - Photovoltaic-Energy-Greece,ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ BAE, Τι να επιλέξετε στην αγορά σας, πως να τις συντηρήσετε, τι κάνει μια ηλιακή μπαταρία, αγορά, προσφορές

Πληροφορίες ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ BAE - Photovoltaic-Energy-Greece

Πληροφορίες ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ BAE, Τι να επιλέξετε στην αγορά σας, πως να τις συντηρήσετε, τι κάνει μια ηλιακή μπαταρία, αγορά, προσφορές