ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ Solar Energy

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ Solar Energy

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ Solar Energy :

Τι είναι μια μπαταρία ηλιακού βαθέως κύκλου;

Μια μπαταρία ηλιακού βαθέως κύκλου είναι ένας τύπος μπαταρίας που έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση με ηλιακούς συλλέκτες. Οι ηλιακές μπαταρίες χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση της ενέργειας που συλλέγεται από τα ηλιακά πάνελ, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί αργότερα. Οι ηλιακές μπαταρίες είναι μπαταρίες βαθιού κύκλου, που σημαίνει ότι μπορούν να αποφορτιστούν και να επαναφορτιστούν πολλές φορές χωρίς να καταστρέψουν την μπαταρία.

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ BAE, τιμές, προσφορές, αγορά, κόστος
ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ BAE, τιμές, προσφορές, αγορά, κόστος

Οι ηλιακές μπαταρίες είναι συνήθως μπαταρίες μολύβδου-οξέος. Οι μπαταρίες μολύβδου-οξέος αποτελούνται από μόλυβδο και οξύ, τα οποία αντιδρούν για να δημιουργήσουν ηλεκτρισμό. Οι μπαταρίες μολύβδου-οξέος είναι γενικά πολύ αξιόπιστες και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Ωστόσο, απαιτούν κάποια συντήρηση, όπως η προσθήκη νερού στην μπαταρία κάθε λίγους μήνες.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της χρήσης μιας ηλιακής μπαταρίας βαθέως κύκλου;

Οι μπαταρίες ηλιακού βαθέως κύκλου είναι σχεδιασμένες να χρησιμοποιούνται για μεγάλες χρονικές περιόδους, ώστε να μπορούν να διαρκέσουν πολλά χρόνια εάν συντηρούνται σωστά.  Επίσης έχουν σχεδιστεί για να αντέχουν την τακτική αποφόρτιση και επαναφόρτιση τους.

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ Solar Energy :

Η εταιρεία SOLAR ENERGY δραστηριοποιείται στους κλάδους της παραγωγής, εμπορίας και προμήθειας ενέργειας. Η εταιρεία ασχολείται μόνο με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και συγκεκριμένα με τα φωτοβολταϊκά συστήματα, έχοντας και κατασκευάζοντας έργα της τάξης των MW σε διάφορες περιοχές της Ελληνικής Επικράτειας.

Η εταιρεία εισάγει μεγάλες ποσότητες ενέργειας από οικονομικούς παραγωγούς με στόχο τη διατήρηση ανταγωνιστικών χρεώσεων στους όρους της. Επίσης με την ενασχόλησή της στις εξαγωγές ενέργειας προωθεί την Ελληνική ενεργειακή αγορά στις γειτονικές χώρες. Τέλος, η Solar Energy παρέχει πακέτα υπηρεσιών για κάθε οικιακό, επαγγελματικό και βιομηχανικό καταναλωτή, σε μέση και χαμηλή τάση.

Γιατί χρειάζεστε μια ηλιακή μπαταρία βαθέως κύκλου;

Μια μπαταρία ηλιακού βαθέως κύκλου είναι μια μπαταρία που έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση με ηλιακούς συλλέκτες. Οι ηλιακοί συλλέκτες παράγουν ηλεκτρισμό συνεχούς ρεύματος, ο οποίος πρέπει να μετατραπεί σε εναλλασσόμενο ρεύμα για να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι σας. Μια ηλιακή μπαταρία βαθέως κύκλου μπορεί να αποθηκεύσει αυτό το ηλεκτρικό ρεύμα συνεχούς ρεύματος και στη συνέχεια να το μετατρέψει σε εναλλασσόμενο ρεύμα όταν το χρειάζεστε.

Τι μέγεθος μπαταρίας χρειάζεστε;

Το μέγεθος της μπαταρίας που χρειάζεστε θα εξαρτηθεί από τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Εάν χρησιμοποιείτε την μπαταρία μόνο για περιστασιακή χρήση, όπως για τροφοδοσία φώτων ή μικρών ηλεκτρονικών συσκευών, τότε μπορεί να αρκεί μια μικρότερη μπαταρία. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε την μπαταρία για πιο απαιτητικές εφαρμογές, όπως για την τροφοδοσία ενός σπιτιού ή ενός γραφείου, τότε μπορεί να είναι απαραίτητη μια μεγαλύτερη μπαταρία.

Συμπεράσματα :

Οι μπαταρίες ηλιακού βαθέως κύκλου έχουν σχεδιαστεί ειδικά για χρήση με ηλιακούς συλλέκτες και προσφέρουν μια σειρά από πλεονεκτήματα σε σχέση με τις κανονικές μπαταρίες. Έχουν πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τις κανονικές μπαταρίες και μπορούν να αποφορτιστούν και να επαναφορτιστούν περισσότερες φορές χωρίς το μειονέκτημα της απώλειας χωρητικότητας. Έχουν επίσης υψηλότερη ανοχή σε ακραίες θερμοκρασίες, καθιστώντας τα ιδανικά για εγκατάσταση και χρήση σε ζεστά κλίματα.

Παρ’ όλο που οι μπαταρίες ηλιακού βαθέως κύκλου είναι πιο ακριβές από τις κανονικές μπαταρίες, έχουν το θετικό στοιχείο ότι προσφέρουν μια σειρά από πλεονεκτήματα που τις κάνουν να αξίζουν την επένδυση. Αν ψάχνετε για μια μπαταρία για χρήση με τους ηλιακούς σας συλλέκτες, μια μπαταρία βαθέως κύκλου ηλιακού είναι ο καλύτερος τρόπος.

Ανακαλύψτε στο eshop μας, όλες τις προσφορές για τις μπαταρίες βαθίας εκφόρτισης των Φ/Β συστημάτων.

Πληροφορίες ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ Solar Energy - Photovoltaic-Energy-Greece,ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ Solar Energy, τι μπαταρίες να επιλέξετε, 2V μπαταρίες, τα πλεονεκτήματά τους, για Φ/Β συστήματα, αγορά, τιμές

Πληροφορίες ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ Solar Energy - Photovoltaic-Energy-Greece

Πληροφορίες ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ Solar Energy, τι μπαταρίες να επιλέξετε, 2V μπαταρίες, τα πλεονεκτήματά τους, για Φ/Β συστήματα, αγορά, τιμές