Inverter Δικτύου

Inverter Δικτύου

Inverter Δικτύου :

Συστήματα συνδεδεμένα στο δίκτυο: Αυτά τα συστήματα συνδέονται με το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας. Εχουν συνήθως μια εφεδρική πηγή ενέργειας, όπως μια γεννήτρια, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν δεν υπάρχει ηλιακό φως.
Ενας καλός μετατροπέας μετατρέπει την ισχύ συνεχούς ρεύματος από τους ηλιακούς σας συλλέκτες σε εναλλασσόμενο ρεύμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τις συσκευές και τα φώτα σας. Ενας καλός μετατροπέας θα είναι αποδοτικός και θα έχει
μεγάλη διάρκεια ζωής.
Inverter Δικτύου,, τιμές, προσφορές, αγορά, κόστος
Inverter Δικτύου,, τιμές, προσφορές, αγορά, κόστος
Τι είναι ο μετατροπέας και γιατί είναι σημαντικός;
Ο μετατροπέας είναι ένα σημαντικό μέρος του ηλιακού σας συστήματος. Μετατρέπει το συνεχές ρεύμα (DC) από τους ηλιακούς σας συλλέκτες σε εναλλασσόμενο ρεύμα (AC), το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το σπίτι ή την επιχείρησή σας. Το AC είναι ο τυπικός τύπος ηλεκτρικής ενέργειας που χρησιμοποιείται στα περισσότερα σπίτια και επιχειρήσεις. Χωρίς έναν μετατροπέα, δεν θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται από τους ηλιακούς σας συλλέκτες.
Ας μιλήσουμε για τα πλεονεκτήματα των μετατροπέων-inverter.
Υπάρχουν πολλά οφέλη από τη χρήση ενός αυτόνομου φωτοβολταϊκού συστήματος για το σπίτι σας. Ενα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα είναι ότι δεν θα βασίζεστε στο δίκτυο για τις ανάγκες σας σε ενέργεια για το νοικοκυρίο σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Αυτό σημαίνει ότι εάν υπάρξει διακοπή ρεύματος, θα εξακολουθείτε να έχετε ρεύμα. Επιπλέον, θα εξοικονομείτε χρήματα στον λογαριασμό του ηλεκτρικού σας κάθε μήνα, επειδή θα παράγετε τη δική σας ενέργεια.
Υπάρχουν μερικοί  τύποι φορτιστών inverter στην αγορά, ο καθένας έχει τα δικά του πλεονεκτήματα. Οι τρεις πιο δημοφιλείς τύποι είναι :
 • Μετατροπείς που συνδέονται με το δίκτυο. Είναι ο απλούστερος και πιο δημοφιλής τύπος φορτιστή μετατροπέα. Είναι
  εύκολο να εγκατασταθούν και να συντηρηθούν.
 •  Μετατροπείς εκτός του δικτύου. Οι φορτιστές μετατροπέων εκτός δικτύου είναι λίγο πιο
  περίπλοκοι αλλά προσφέρουν το πλεονέκτημα ότι μπορούν να παρέχουν ισχύ ακόμη και όταν το δίκτυο είναι εκτός
  λειτουργίας. Αυτό τα καθιστά ιδανικά για εφεδρικές εφαρμογές τροφοδοσίας έκτακτης ανάγκης.
 •  Υβριδικοί μετατροπείς. Οι υβριδικοί φορτιστές inverter είναι ο νεότερος τύπος φορτιστή
  inverter στην αγορά και προσφέρουν την απλότητα ενός φορτιστή inverter που συνδέεται με το δίκτυο με το πρόσθετο πλεονέκτημα της δυνατότητας παροχής ρεύματος όταν το δίκτυο είναι κάτω.

Μειονεκτήματα :

Αφού μελετήσαμε τα θετικ’α στοιχεία των μετατροπέων inverter είναι σημαντικό να αναφέρουμε και το μειονεκτήματα ενός αυτόνομου φωτοβολταϊκού συστήματος inverter. Υπάρχουν μερικά μειονεκτήματα σε ένα αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα inverter. Το ένα απ αυτά είναι ότι αν το πλέγμα πέσει, το ίδιο μειώνεται και η δύναμή σας.
Συμπεράσματα :
Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε πώς λειτουργούν τα φωτοβολταϊκά συστήματα με inverter. Τα φωτοβολταϊκά πάνελ μετατρέπουν το ηλιακό φως σε ηλεκτρισμό συνεχούς ρεύματος (DC). Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ηλεκτρική ενέργεια για την τροφοδοσία του σπιτιού ή της επιχείρησής σας, πρέπει να μετατραπεί σε ηλεκτρική ενέργεια εναλλασσόμενου ρεύματος (AC) χρησιμοποιώντας έναν μετατροπέα.
Με τη χρήση του μετατροπέα δικτύου , o ηλιακός φωτισμός μπορεί να μετατραπεί σε ηλεκτρική ενέργεια. Η παραγόμενη ηλεκτρική ενέργεια από τον ήλιο μέσω του μετατροπέα δικτύου της συγχρονίζεται με το εσωτερικό ηλεκτρικό δίκτυο μέσω μιας απλής πρίζας σούκο, μειώνοντας έτσι την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας από την ΔΕΗ και κατ΄ επέκταση την εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα.
Στο eshop μας θα βρείτε όλα μας τα προιόντα στην κατηγορία “Μετατροπείς” αλλά και μια μεγάλη ποικιλία σε inverter δικτύου.
Πληροφορίες Inverter Δικτύου - Photovoltaic-Energy-Greece,Inverter Δικτύου, μετατροπείς φωτοβολταικών, εντός δικτύου, συνεχές ρεύμα,μεγάλη διάρκεια ζωής, αγορά, κόστος

Πληροφορίες Inverter Δικτύου - Photovoltaic-Energy-Greece

Πληροφορίες Inverter Δικτύου, μετατροπείς φωτοβολταικών, εντός δικτύου, συνεχές ρεύμα,μεγάλη διάρκεια ζωής, αγορά, κόστος